چک لیست pm تابلو برق چیست؟
چک لیست pm تابلو برق چیست و شامل چه مواردی می شود؟
2023-04-04
کاربردهای مخازن آب کامپوزیتی
2023-04-10
نمایش همه

مقایسه مخازن آب کامپوزیتی با مخازن بتنی و فولادی

مقایسه مخازن آب کامپوزیتی با مخازن بتنی و فولادی: مخازن آب کامپوزیتی از جمله مهم ترین مخزن هایی هستند که این روزها در بسیاری از موقعیت ها می توانند کاربرد داشته باشند. افرادی که ویژگی ها و مزیت ها و معایب این نوع از محصولات را نمی شناسند، احتمالا در زمان خرید آن ها کمی دچار تردید شده و نمی دانند که باید مخازن کانپوزیتی را خریداری کنند و یا به دنبال انواع مخزن های بتنی و فولادی باشند.

مخزن آب کامپوزیتی یا بتنی و فولادی

برای حل این دغدغه، این مطلب را به طور کامل به این موضوع اختصاص داده ایم تا بتوانید در نهایت یک جمع بندی کاملا مناسب از موضوع مورد نظر داشته باشید.

·         نیاز به تعمیرات

در صورتی که هر گونه مشکلی در مخزن ذخیره سازی آب پیش بیاید، نیاز دارید تا آن را تعمیر کنید. تعمیر کردن مخازن فولادی و کامپوزیتی نسبت به مخازن بتنی بسیار ساده تر است.

·         وضعیت بهداشتی مخزن آب کامپوزیتی و بقیه

تمیز کردن مخزن آب کامپوزیتی راحت تر از فولادی و مخازن فولادی بسیار ساده تر از مخازن بتنی است.

·         مناسب با محیط زیست

مخازن کامپوزیتی و فولادی به دلیل تهیه شدن از مواد اولیه شیمیایی و فلزی می توانند هماهنگی کمتری را با محیط زیست نسبت به مخازن بتنی داشته باشند.

·         امکان رشد باکتری و جلبک

در مخزن آب کامپوزیتی کمترین میزان جلبک ها رشد می کنند. این میزان در مخازن فولادی کمی بیشتر است و در مخازن بتنی به وفور دیده می شود.

·         میزان عبور نور

هر سه نوع مخزن می توانند میزان عبور نور را تا حد بسیار زیادی محدود کنند و دمای آب را در همان حالت نگه دارند.

·         ظرفیت

ظرفیت های مخزن های بتنی و کامپوزیتی نامحدود است و با توجه به سفارش مشتری در نظر گرفته می شود. این در حالی است که مخازن فولادی دارای محدودیت هستند.

·         حمل و نقل مخزن آب کامپوزیتی در مقایسه با بقیه

حمل و نقل کردن مخزن های بتنی امکان پذیر نیست. در حالی که مخازن فولادی را می توانید جابجا کنید اما مسلما سختی زیادی را باید متحمل شوید. مخزن های کامپوزیتی را به راحتی می توانید جابجا نمایید زیرا وزن آن چنان سنگینی نیز ندارند و کار برایتان بسیار ساده خواهد بود.

·         سطح دانش مورد نیاز برای اجرا

برای آن که مخزن های بتنی را بسازند، نیاز به دانش زیادی ندارند. این موضوع در خصوص مخازن فولادی کمی سختگیرانه تر شده و کمی دانش در مورد فولاد، جوشکاری و… نیاز است. برای ساخت مخزن های کامپوزیتی نیز به طور کامل به دانش بالایی احتیاج است و باید فردی که در این زمینه تخصصی دارد، این محصولات را تولید نماید.

·         قیمت مخزن آب کامپوزیتی و بتی و فولادی

قیمت این مخزن ها نیز اهمیت زیادی دارد. مخازن فولادی و بتنی با تغییر قیمت مواد اولیه تغییر پیدا می کنند، اما به طور کلی مخزن های کامپوزیتی از این دو مدل دارای قیمت بیشتری هستند.

·         مقاومت در برابر مواد شیمیایی

مخازن بتنی معمولا مقاومت خوبی در برابر مود شیمیایی دارند. در حالی که مقاومت مخزن های فولادی بسیار ضعیف و در مقابل مخازن کامپوزیتی بسیار قوی و مناسب هستند.

·         هدر رفت آب در مخزن آب کامپوزیتی با بقیه

زمانی که مقدار مشخصی آب را داخل یک مخزن، انبار می کنید، امکان این موضوع وجود دارد که مقداری از آب در طول زمان کم شود و به هدر برود. این هدر رفت در مخازن فولادی و کامپوزیتی صفر و در مخازن بتنی حدود 30 درصد است.

بیشتر بخوانید: رزومه ایمن ایستا در زمینه مخازن آب

کلام پایانی

در این مطلب به بررسی کردن و مقایسه سه نوع مخزن بتنی، کامپوزیتی و فولادی پرداختیم. با توجه به نکاتی که مطرح شد، می توان گفت که معمولا مخزن آب کامپوزیتی و فولادی، گزینه های بهتری نسبت به مخازن بتنی هستند. این موضوع نیز به دلیل آن است که ویژگی ها و مزیت های بیشتری دارند. در صورتی که هنوز مخزن مورد نیاز خود را تهیه نکرده اید، بهتر است حتما به فروشگاه های معتبری در این زمینه مراجعه کرده و بهترین نوع مخازن کامپوزیتی یا فولادی را خریداری کنید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: کلیه حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به مجموعه ایمن ایستا الکتریک میباشد